Форум     Проблем С Сайта

Проблем С Сайта

ilko35 19 септември 2011

Здравейте като цъкна да играя белот или някафа друга игра ми зарежда тфа първото зареждане дето можеж да цъкнеш Към Играта и после Connetcting и нищо.. немога да играя стикер моля помогнетестикер

Saiks 19 септември 2011

изчисти си кеша и бисквитките и пробвай пак

elistas 19 септември 2011

смени сайта и опитай пакстикерстикерстикерстикер

isolabella 19 септември 2011

стига деее, пак не може на нищо да се играееее....

KasiOpeia 20 септември 2011

Защо си правите труда да пишете,като пак ще бъде закрита темата във форума.За този проблем пиша през ден,но на админа това не му изнася даже не ми показва коментара,но ми взима кредита,ако пиша във форума ми изтрива коментарите .Прави ми подарък от 3 дни ВИП...,НЕ БЛАГОДОДАРЯ!!! Мога да си платя,но не мога да играя като всяка игра ме изхвърля...
Защо си мислите,че сте незамените и няма други сайтове за белот?!Въпрос на време ще е да си връщате напусналите потребители...

scorpo 20 септември 2011

Ако ползвате Internet explorer е възможно да ви изхвърля, това не е стабилен браузър.
Моля използвайте Google Chrome, за момента той е най-стабилен и няма да имате подобни проблеми.

tishou78 20 септември 2011

влизам да играя.неискам да играя с тая дет ми се пада и натискам да изляза.показва ми 10 сек и изведнъж играта почва а аз вече съм натиснал да изляза.после не ме пита дали искам да се върна и ми взима 10 точки за игра която не съм играл стикер .да ви имам и системата

_transformer_ 20 септември 2011

tishou78-и с мен се случи същото(dull)

el0807 20 септември 2011

Сървърът srv28.brainclub.com не може да бъде намерен, тъй като търсенето в DNS не бе успешно. DNS е уеб услугата, която преобразува името на уебсайт към неговия адрес в интернет. ·Тази грешка най-често се дължи на липса на връзка с интернет или на неправилно конфигурирана мрежа. Може също да бъде причинена от блокирал DNS сървър или от защитна стена, която спира достъпа на Google Chrome до мрежата.
-това ми изписва като отворя екзотична ферма и воден свят,опитах какво ли не-всичко каквото е описано в настройките на хром и пак не ставастикер

aolin 27 септември 2011

защо тоя си някякъв АДМИЛ ИЛИ АДМИРАЛ ПРАВИ ГАВРА С ХОРАТА КОЙТО СИ ПЛАЩАТ НЕ МОЖЕ ДА НЕ МИ Е ИЗТЕКЛО МОЕТО ВРЕМЕ НА БЕЛОТ А ТОЙ ДА МИ ВЗЕМА ТРИ ТОЧКИ !ЯВНО ТОЯ АДМИН Е НЯКОЙ БЕЗАХЕБЕР ТИП ЗА ДА ГО ПРАВИ ТОВА НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ А НЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА С НАС И ТОВА НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ!АЗ ПОВЕЧЕ ЕДИН ЛЕВ НЯМА ДА ДАМ НА АДМИН А ИМА И ДРУГИ САЙТОВЕ ЗА ИГРИ ТОВА Е НЕ ПАРАД А ВСЕКИ СИ ПЛАЩА ЗА ДА ИГРАЕ ЧЕСНО НО АДМИН НЕ ГО ПРАВИ ДА Е ТАКА А СЕ ПОДИГРАВА С ХОРАТА КОЙТО СИ СА ПЛАТИЛИ(cake)(cake)(cake)(cake)(cake)

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 878 Мнения: 22797